Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік, розмахуючи сокирою, погрожував вбити поліцейських

Чоловік, розмахуючи сокирою, погрожував вбити поліцейських

Хустською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо погрози вбивством працівнику правоохоронного органу у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків та опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків.

ВІДЕО ДНЯ

Слідством встановлено, що 3 вересня працівники Національної поліції України, а саме офіцери поліції Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області, прибули за повідомленням місцевої мешканки про умисне спричинення їй тілесних ушкоджень сусідом, мешканцем міста Хуст.

Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розмахуючи металевим кілком, а в подальшому і сокирою, почав погрожувати вбивством поліцейським та іншим очевидцям події, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
В Ужгороді жінка покусала поліцейського

Під час того, як його доставляли до службового автомобіля для подальшого освідчення на наявність стану алкогольного сп’яніння і отримання пояснення, почав вчиняти активний опір працівникам поліції, штовхаючи поліцейських та намагався вирватися, у зв’язку з чим до нього було застосовано спеціальні засоби та доставлено до відділу поліції.

Реклама

Таким чином, своїми умисними діями хустянин вчинив кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 342 та ч. 1 ст. 345 КК України, кваліфікуючими ознаками яких є погроза вбивством щодо працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків та опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків.

За вказані дії чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно