Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець задушив свою співмешканку

Мукачівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано для розгляду до Мукачівського міськрайонного суду обвинувальний акт щодо місцевого мешканця у скоєнні ним умисного вбивства (ч.1 ст 115 КК України).

ВІДЕО ДНЯ

Як поінформували у Мукачівській місцевій прокуратурі, 23 червня 2017 року, місцевий мешканець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті ревнощів вчинив сварку із своєю співмешканкою. Сварка швидко переросла у бійку, в ході якої чоловік наніс потерпілій кілька ударів та, взявши в руки подушку, накрив обличчя і тримав поки остання не перестала подавати ознак життя. 

Як було встановлено в ході досудового розслідування, чоловік вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності та відбував реальну міру покарання саме за насильницькі злочини, проте на шлях виправлення не став, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Реклама

Тепер вже суд вирішуватиме його подальшу долю, а згідно санкції ч.1 ст. 115 КК України винному в умисному вбивстві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно