Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові водій авто намагався дати хабар правоохоронцям

У Берегові водій авто намагався дати хабар правоохоронцям
ВІДЕО ДНЯ

У Берегові 44-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat» намагався відкупитися від працівників поліції та спробував дати їм 1500 гривень. Чоловік проїхав через залізничний переїзд з порушенням правил дорожнього руху, а саме не зупинився перед шлагбаумом, який перекрив проїзд через наближення потяга.

Правопорушення зафіксували працівники групи реагування патрульної поліції, які відповідають за цю ділянку дороги. На правопорушника склали адмінпротокол за статтею 123 КУпАП (Порушення правил руху через залізничні переїзди). Та на цьому правопорушник не зупинився і спробував відкупитися від правоохоронців, запропонувавши їм неправомірну вигоду у розмірі 1500 гривень, – повідомляяє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Про це правоохоронці одразу повідомили до чергової частини. На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група та управління внутрішньої безпеки. Працівники задокументували факт давання хабаря. Порушнику інкримінують правопорушення за статтею 369 Кримінального кодексу України (Давання хабара). Таке правопорушення передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно