Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві чоловік напав на перехожих, побив їх і пограбував

Зі служби «102» до чергової частини Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення про напад на двох чоловіків. Під час розмови з поліцейськими потерпілі пояснили, що до них підійшов незнайомець, спочатку вдарив одного, а потім іншого.

ВІДЕО ДНЯ

Коли чоловіки втратили свідомість, викрав їхні телефони і втік, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області. Обох потерпілих госпіталізували до травматологічного відділення Мукачівської районної лікарні з переломами.

Поліцейські карного розшуку встановили особу нападника. Ним виявися раніше судимий 38-річний місцевий мешканець. Зі слів підозрюваного, конфлікт між ними виник через образу.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві в під’їзді багатоповерхівки напали на чоловіка

За фактом нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством, розповідає слідчий Мукачівського відділу поліції Микола Буташ, відкрито кримінальне провадження за част. 1 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій). Мукачівцю оголошено підозру.

Реклама

Мобільні телефони, як речовий доказ, вилучено та повернуто власникам. Після проведення досудового розслідування, справа буде скерована до суду. Винному передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно