Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вранці у лікарні помер закарпатець, який ввечері потрапив у жахливу ДТП

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", вчора, 25 вересня, близько 22:45 на міжнародній трасі "Київ-Чоп" поблизу села Нижнє Солотвино сталося зіткнення мікроавтобуса та мотоблока з причіпом, внаслідок чого загинув пасажир мотоблоку.

ВІДЕО ДНЯ

Інший пасажир та водій сільгосптранспорту опинилися у лікарні з тяжкими політравмами. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції.

"Інформація про ДТП на екстрений номер "102" надійшла вчора від мешканця міста Мукачево. Прибувши на місце автопригоди, патрульні виявили мікроавтобус "Renault" під керуванням ужгородця, який здійснив зіткнення з мотоблоком із причіпом, що рухався по проїжджій частині без відповідного освітлення та світловідбивних елементів", – розповіли в Управлінні патрульної поліції.

Реклама

Пасажир мотоблоку – мешканець Херсонської області 1990 р.н., загинув на місці. Двох постраждалих з тяжкими травмами доставили до лікарні. У мікроавтобусі знаходився лише водій, який травм не отримав.

"Один потерпілий під час ДТП помер сьогодні в лікарні", – повідомила речниця УПП у містах Ужгород та Мукачево Марія Туряниця. За фактом ДТП тривають слідчі дії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно