Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловіки побили закарпатця і зачинили його в підвалі

Чоловіки побили закарпатця і зачинили його в підвалі
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 2 жовтня, до поліції Великоберезнянщини із заявою звернувся брат потерпілого. Чоловік повідомив, що ще 30 вересня четверо знайомих йому на вигляд осіб нанесли його братові, 39-річному мешканцю села Люта, тілесні ушкодження.

Слідчо-оперативна група встановила обставини інциденту та розшукала підозрюваних. Як з’ясували слідчі, конфлікт між потерпілим та нападниками назрів під час застілля, за місцем проживання одного з підозрюваних.

Реклама

У ході словесної перепалки четверо односельців нанесли постраждалому незначні тілесні ушкодження, після чого із застосуванням фізичної сили потерпілого помістили до підвального приміщення. Там впродовж нетривалого часу чоловіка утримували незаконно, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
У Мукачеві житель Кольчина побив охоронця автовокзалу й втік з місця бійки
Реклама

Наразі особи фігурантів справи вже встановили. Ними виявилися місцеві мешканці. Тепер поліція вирішує питання щодо обрання стосовно них міри запобіжного заходу.

У їх діях вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого статтею 125 Кримінального кодексу України – це карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року. Слідство у цій справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно