Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Після візиту Юрія Луценка у Тячівську прокуратуру на місцевого прокурора завели справу

Після візиту Юрія Луценка у Тячівську прокуратуру на місцевого прокурора завели справу

Після візиту Юрія Луценка у Тячівську прокуратуру на місцевого прокурора завели справу
ВІДЕО ДНЯ

Генеральний прокурор України Юрій Луценко, перебуваючи з робочою поїздкою у Закарпатській області, 10 жовтня відвідав Тячівську місцеву прокуратуру у зв’язку із скаргами про зловживання службовим становищем керівником вказаної прокуратури та проведеними Генеральною інспекцією обшуками, в результаті яких виявлено 8 залів, де незаконно функціонують 90 гральних автоматів.

Керівнику Тячівської місцевої прокуратури було поставлено ряд запитань щодо чисельних скарг жителів району на діяльність незаконних гральних закладів, бездіяльність місцевої прокуратури у протидії вказаному явищу, а також «кришуванні» незаконного бізнесу правоохоронними органами та інших негативних явищ.

Реклама

Працівниками Генеральної інспекції Генпрокуратури прокурор Тячівської місцевої прокуратури був супроводжений до м. Ужгорода для проведення необхідних слідчих дій, – зазначають у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Під час зустрічі з колективом Тячівської місцевої прокуратури Генпрокурор зазначив, що у місті 10 тисяч населення і функціонують гральні заклади. «Якщо місцевий прокурор не бачить нелегальної вирубки та гральних автоматів, значить він не працює… Якщо кримінальних проваджень нема, то за що ви отримуєте заробітну плату», – зауважив Юрій Луценко, звертаючись до працівників прокуратури.

Реклама

Читайте також: В Ужгород приїде Юрій Луценко

Відділом досудового розслідування кримінальних правопорушень, вчинених прокурорами та працівниками органів прокуратури, слідчого управління Генеральної інспекції ГПУ здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України. 

У ході досудового розслідування перевіряється факт причетності керівника Тячівської місцевої прокуратури Закарпатської області на предмет зловживання своїм службовим становищем з метою особистого збагачення, систематичного одержання неправомірної вигоди за покривання протиправної діяльності у сфері грального бізнесу.

Реклама

Проведено обшуки за місцем проживання та у службовому кабінеті керівника Тячівської місцевої прокуратури Закарпатської області. Тривають допити працівників вищевказаних гральних закладів на предмет встановлення причетності до їх діяльності працівників правоохоронних органів.

Проводяться інші першочергові слідчі дії.  Досудове розслідування триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно