Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Брехня митникам не дозволила чоловіку вивезти за кордон контрабанду

Брехня митникам не дозволила чоловіку вивезти за кордон контрабанду

На митному посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу вивезення з України до країн ЄС тютюнових виробів.

ВІДЕО ДНЯ

Громадянин України планував перетнути кордон зі Словаччиною легковим автомобілем «SEAT TOLEDO»  іноземної реєстрації, – зазначає ДФС у Закарпатській області.

Прибувши у зону діяльності митного поста, та обравши «зелений коридор», громадянин повідомив, що не перевозить приховані від митного контролю товари та предмети. Проте, працівники митниці, врахувавши ризики, скерували автомобіль в бокс для поглибленого огляду. В результаті огляду, працівники митниці спільно з прикордонниками, в конструктивних порожнинах авто виявили тютюнові вироби торгової марки «LM» та «BOND» з акцизними марками України. Загальна кількість виявлених цигарок складає 590 пачок, вартістю 14510 грн.

Реклама

Таким чином,  громадянин скоїв дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, шляхом використання засобів, що ускладнюють виявлення тютюнових виробів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних цигарки та автомобіль вилучено.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно