Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Закарпатець, який підпалив готель поблизу Львова, три роки проведе у в’язниці

Закарпатець, який підпалив готель поблизу Львова, три роки проведе у в’язниці

Закарпатець, який підпалив готель поблизу Львова, три роки проведе у в’язниці

26-річному мешканцю Закарпаття, який підпалив готель «Галіція» під Львовом, суд призначив покарання у вигляді трьох років та трьох місяців позбавлення волі. Відповідний вирок Городоцького райсуду Львівської області оприлюднений у реєстрі судових рішень.

ВІДЕО ДНЯ

Йдеться про пожежу, яка сталася 2 січня 2016 року у готелі «Галіція», що на кільцевій дорозі Львова у селі Сокільники. Тоді в готелі вщент вигорів номер.

Як зазначається у вироку суду, мешканець Воловецького району Закарпатської області на момент інциденту був нетверезим. За допомогою запальнички він підпалив постільну білизну в готельному номері, який винаймав.

Реклама

«Після цього вийшов із номеру, зачинив двері на ключ, попередив мешканця сусіднього номеру про підпал, біля готелю сів у автобус і, проїхавши незначну відстань, побачив автомобіль патрульної поліції, вийшов з автобуса та повідомив поліцію про вчинене», – мовиться у вироку суду.

Читайте також:
На Ужгородщині затримали чоловіка, який підпалив іномарку «Subaru»
Реклама

Внаслідок пожежі були знищені три ліжка з постіллю, телевізор, стіл, крісла, картини, дзеркало та інше майно готелю на загальну суму понад 45 тис. грн.

26-річний чоловік свою провину в підпалі визнав. Крім того, у вироку суду зазначається, що він раніше був неодноразово судимий, зокрема за хуліганство із застосуванням зброї.

Відтак, суд визнав чоловіка винним за ч. 2 ст. 194 ККУ (умисний підпал). Ця стаття передбачає від трьох до десяти років позбавлення волі, однак суд обрав практично найбільш м’яке покарання – три роки та три місяці в’язниці. Термін ув’язнення зловмиснику рахуватиметься від часу затримання у липні 2017 року. Тож йому лишилося відбути у в’язниці три роки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно