Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У торговельному закладі чоловік чіплявся до жінки-продавця та погрожував їй

У торговельному закладі чоловік чіплявся до жінки-продавця та погрожував їй

Впродовж трьох днів поліцейські охорони Закарпаття п’ять разів вгамовували нетверезих хуліганів.

ВІДЕО ДНЯ

Один із випадків трапився у місті Ужгород. Сигнал «тривога» з охоронюваного торговельного закладу надійшов близько 16 години. По прибуттю поліцейські охорони з’ясували, що один з відвідувачів, 48-річний житель Тячівського району, чіплявся до жінки-продавця, заважав їй працювати та погрожував фізичною розправою.

На щастя, наряд реагування якраз вчасно прибув на місце події та затримав зловмисника. Як зазначають в поліції охорони Закарпаття, його подальшу долю вирішували вже працівники відділу поліції Ужгорода.

Реклама

Від дій ще одного хулігана також посеред білого дня потерпів продавець кіоску в місті Хуст. Зловмисника також затримали поліцейські охорони та доставили його до Хустського відділу поліції ГУНП.

Читайте також:
Конфлікт у продуктовому магазині закінчився вбивством
Реклама

А в місті Виноградів спільний наряд поліції охорони та Виноградівського відділку поліції вгамовував 37-річного чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння вчинив сварку зі своєю дружиною за місцем їх спільного проживання.

У місті Іршава, знову ж таки під дією алкоголю, чоловік вирішив агресивно з’ясувати стосунки з рідною матір’ю. Затриманого доставили до Іршавського відділу поліції, де на нього було складено адмінпротокол. Що не завадило цьому ж чолов’язі, який через три дні знову зловживав алкоголем, чіплятися до матері. Звісно, що й цього разу вгамувати його приїхали правоохоронці.

За усіма фактами наразі триває перевірка. Поліцейські охорони, у свою чергу, звертаються до закарпатців з проханням не зловживати алкоголем, а натомість залишатися законослухняними громадянами. Адже зайва чарка алкоголю може не тільки погано вплинути на здоров’я та пильність, а й вплинути на репутацію щодо дотримання законності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно