Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Нові деталі загадкової смерті дівчини на Рахівщині: сусіди чули дівочі крики біля мосту

Нові деталі загадкової смерті дівчини на Рахівщині: сусіди чули дівочі крики біля мосту

26 жовтня, на Рахівщині Закарпатської області знайшли тіло неповнолітньої дівчини 2003 року народження.

ВІДЕО ДНЯ

Тіло було знайдено у смт. Ясіня пізно ввечері. Цю інформацію підтвердили у Рахівському відділенні поліції Тячівського відділу ГУНП.

Раніше інтернет-видання "PMG.ua" з посиланням на поліцію повідомило, що підліток скоїла самогубство. Проте, сьогодні, 1 листопада, у поліції зазначили, що було відкрите кримінальне провадження за ст. 115 “Умисне вбивство”. Наразі інші подробиці невідомі, а деталі трагедії поліція не розголошує. 

Реклама

Варто зазначити, що тіло дівчини знайшли під залізничним мостом у смт. Ясіня.

Своєю чергою, за словами місцевої жительки, яка була на місці інциденту та бачила висновок експертизи – у 14-річної дівчини було виявлено забій носу, вибиті 4 зуби з нижньої щелепи, розбите коліно та зламані три ребра, що ввійшли в легені та стали причиною смерті.

Реклама

Також вона повідомила, що тіло було знайдено під мостом, висота якого 60 метрів, обличчям донизу, хоча на спині не було жодного синця, це може означати, що дівчину вбили та залишили у тому місці. За словами жительки, у той день ввечері сусіди чули крики дівчини біля мосту. 

Поки йде слідство, місцеві жителі вже почали міркувати над версіями трагедії. Одні вважають, що дівчині завдали смертельного удару, а потім віднесли до річки, аби приховати тіло, і почепили її куртку наверху на мосту, аби зімітувати самогубство. Інші кажуть, що дівчину збила машина та щоб позбутися тіла, скинули його з мосту.

Як відомо, того вечора дівчина пішла до дітей старшої сестри, потім їй зателефонував хтось, вона сказала сестрі що вийде на хвилину, а вже через півгодини сусідські діти забігли до її сестри і сказали, що чутно якісь крики. Пізніше тіло знайшов хлопець неподалік будинку під мостом близько 19:30. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно