Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Закарпатті водію, котрий п’яним збив на смерть двох пішоходів, присудили 10 років в’язниці

На Закарпатті водію, котрий п’яним збив на смерть двох пішоходів, присудили 10 років в’язниці

На Закарпатті водію, котрий п’яним збив на смерть двох пішоходів, присудили 10 років в’язниці

Виноградівським районним судом, за участі прокурорів Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури постановлено обвинувальний вирок у кримінальному провадженні про кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

ВІДЕО ДНЯ

Так, 9 листопада 2017 суддею Виноградівського районного суду оголошено обвинувальний вирок у кримінальному провадженні, скерованому до суду прокуратурою Закарпатської області, публічне обвинувачення у якому підтримувалось начальником Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури за обвинуваченням 25-річного мешканця Виноградівського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України, – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Згідно обвинувачення, мешканець Виноградівщини, керуючи автомобілем марки «Мерседес Віто» у стані алкогольного сп’яніння, порушуючи Правила дорожнього руху України, допустив наїзд на двох пішоходів, які рухалися у зустрічному напрямку краєм проїжджої частини дороги та правим узбіччям, в результаті чого потерпілим спричинено тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до їх смерті.

Реклама

Суд, оцінивши надані стороною обвинувачення докази, погодився з доводами прокуратури та визнав мешканця Виноградівщини винними у скоєнні кримінального правопорушення, засудивши його до покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно