Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яний мукачівець накинувся на поліцейського з кулаками

У цілодобовому магазині в Мукачеві чоловік, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, влаштував бешкет та застосував фізичну силу щодо поліцейського.

ВІДЕО ДНЯ

Близько 21.30 на пульт Централізованого спостереження Управління поліції охорони Закарпаття надійшов сигнал "Тривога" з охоронюваного об’єкту під охороною в місті Мукачево. Через три хвилини наряд реагування поліції охорони прибув на місце події.

"Цей чоловік прийшов до закладу та одразу почав поводитися агресивно: чіпляється до відвідувачів, заважав працювати продавцям та був вкрай агресивним", – розповіли поліцейським охорони працівники цілодобового магазину, які й натиснули "тривожну" кнопку.

Реклама

Поліцейські охорони негайно підійшли до зухвалого молодика та намагалися словесно вирішити конфлікт. Вони зробили йому зауваження щодо дотримання громадського порядку, однак п’яний чоловік не вгамувався. Натомість він облаяв поліцейських нецензурними словами та вдався до погроз, а далі кинувся на одного з правоохоронців та наніс йому удар в обличчя, – повідомляє Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Читайте також:
Поблизу Верховної Ради Парасюк накинувся з кулаками на Гелетея
Реклама

Зважаючи на те, що поведінка зловмисника перейшла всі межі, поліцейським для припинення правопорушення, згідно ст. 44, 45 Закону України "Про Національну поліцію", довелося застосувати щодо агресивного чоловіка фізичну силу та спецзасіб – кайданки.

Затриманим виявився 28-річний місцевий житель. Його доставили у відділок Мукачівського ВП ГУНП в Закарпатській області. На місці чоловіка було освідчено на стан алкогольного сп’яніння. Алкотест показав, що рівень алкоголю в його крові становив 2,5 проміле.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Реклама

Караються такі дії обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на такий же строк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно