Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Розбірки на дорозі завершились стріляниною

ВІДЕО ДНЯ

На Рахівщині під час конфлікту неповнолітній поранив з пневматики 23-річного чоловіка. Гвинтівку поліцейські вилучили. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Ввечері, 29 листопада, до чергової частини Рахівської поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про пацієнта, який звернувся за медичною допомогою з пораненням зі зброї. Як повідомили медики, загрози його життю нема.

Реклама

Правоохоронці, які прибули на виклик, з’ясували, що між потерпілим, 23-річним жителем села Середнє Водяне та групою чоловіків виник конфлікт. Під час з’ясування відносин один з них дістав з автомобіля пістолет, попередньо – пневматичний, та вистрілив йому в груди. Після цього чоловіки сіли до авто та втекли.

Слідчо-оперативна група спільно з групою реагування встановили даних осіб та затримали 17-річного хлопця, який власне і стріляв в потерпілого.

Реклама

Як з‘ясували в поліції, конфклікт виник через те, що чоловіки не змогли розминутись на вузькій дорозі. На думку потерпілого водій іномарки зачепив його транспортний засіб.

За даним фактом поліцейські Рахівщини розпочали кримінальнепровадження за ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобтохуліганство. Пневматичну гвинтівку, з якої стріляв неповнолітній, поліцейські вилучили та направили на експертизу. Слідство у цій справітриває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно