Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Києві мешканка Сумщини та раніше судимий закарпатець грабували за допомогою клофеліну

У Києві мешканка Сумщини та раніше судимий закарпатець грабували за допомогою клофеліну

У Києві мешканка Сумщини та раніше судимий закарпатець грабували за допомогою клофеліну

До чергової частини Голосіївського управління поліції звернувся 54-річний місцевий мешканець і повідомив, що двоє осіб на території ринку, погрожуючи ножем, відібрали у нього особисті речі. Потерпілий розповів, що дівчина та чоловік познайомились із ним та пригостили його пивом. Чоловік додав: після розпиття алкогольного напою він почав втрачати свідомість, а його нові знайомі, погрожуючи ножем, відібрали мобільний телефон, гроші та куртку.

ВІДЕО ДНЯ

Отримавши інформацію про злочин, слідчі Голосіївського управління поліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення зловмисників.

У результаті правоохоронці за кілька днів затримали двох осіб, причетних до нападу на місцевого мешканця. Ними виявилися 18-річна мешканка Сумської області та 35-річний житель Закарпаття, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення пограбування та втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність, – констатує поліція міста Києва.

Реклама

Під час проведення невідкладного обшуку у помешканні чоловіка правоохоронці вилучили таблетки та квитанції з ломбардів, куди він здавав вкрадені речі.

35-річний зловмисник повідомив слідству, що протягом півроку періодично підсипав сильнодіючі засоби  у напої нових знайомих. 

Реклама

18-річна співучасниця злочину додала, що вони скоїли близько десяти розбійних нападів, після чого здавали вкрадені речі у ломбарди.

«За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальні провадження за кількома частинами статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив начальник Голосіївського управління поліції Сергій Куленко.

За скоєння серії злочинів фігурантам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама

«Зараз правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до аналогічних злочинів. Тому ми звертаємося до киян та гостей столиці, які стали свідками подій або постраждали від дій нападників, з проханням звернутися до Голосіївського управління поліції або зателефонувати за номером 102», – додав правоохоронець.

У Києві мешканка Сумщини та раніше судимий закарпатець грабували за допомогою клофеліну  – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно