Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Мешканця Мукачева, у котрого знайшли 80 кг наркотиків, взяли під варту без визначення суми застави

Мешканця Мукачева, у котрого знайшли 80 кг наркотиків, взяли під варту без визначення суми застави

Мешканця Мукачева, у котрого знайшли 80 кг наркотиків, взяли під варту без визначення суми застави

Мукачівський міськрайонний суд задовольнив обгрунтоване клопотання прокуратури та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою стороком 2 місяці без можливості внесення грошової застави 28-річному мешканцю м.Мукачева у якого виявлено понад 80 кг наркотиків.

ВІДЕО ДНЯ

За погодженням прокуратури, сьогодні йому було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 та ч. 1 ст. 345 КК України - незаконне зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів, в особливо великих розмірах, з метою збуту та погроза вбивством щодо працівника правоохоронного органу у зв’язку із виконанням цим працівником службових обов’язків, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Під час проведення обшуку в будинку, де проживав підозрюваний, було виявлено та вилучено суху подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору, яка, згідно висновку судового експерта, є канабісом (відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів).

Реклама

Вказану речовину чоловік виготовив із коноплі, які виростив у спеціально побудованому парнику на городній ділянці та у подальшому зберігав за своїм місцем проживання

Крім того, у ході обшуку підозрюваний, тримаючи у руках предмет, схожий на пістолет, погрожував вбивством працівникам Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, здійснивши два постріли у їхню сторону.

Реклама

Однак зникнути з місця події зловмиснику не вдалось – працівники поліції затримали його, застосувавши спеціальні засоби «кайданки».

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно