Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінка вбила чоловіка

Жінка вбила чоловіка
ВІДЕО ДНЯ

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", ввечері, 2 грудня, 49-річна жителька села Руська Долина вдарила свого співмешканця ножем у шию, через те що той її ображав. 

Жінка повернулась додому, чоловік почав до неї чіплятись та схопив за волосся. Розлючена вона взяла кухонного ножа та вдарила опонента у шию. Після – вийшла на подвір‘я, а коли повернулась, той вже був мертвий.

Реклама

Жінка вибігла на вулицю й попросила перехожих, аби ті викликали поліцію та медиків, – зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області. На місце події прибули працівники Виноградівської поліції.

Жінка, зрозумівши, що накоїла, намагалася ввести слідчих в оману. Поліцейським, які прибули за викликом, вона розповіла, що того вечора співмешканець разом із незнайомим їй чоловіком розпивали в будинку спиртні напої, а коли вона повернулась додому, то виявила його мертвим

Реклама

У ході першочергових слідчих та оперативних дій поліцейські з‘ясували, що насправді не було ніякого незнайомця, а тілесні ушкодження, від яких помер чоловік, спричинила його співмешканка, яка у підсумку зізналась у скоєному. 

За даним фактом  слідчі Виноградівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження. Жінці вже повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Підозрюваній загрожує від семи до десяти років позбавлення волі. Наразі слідчий вирішує питання щодо обрання відносно вказаної особи міри запобіжного заходу. Слідство триває. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно