Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція затримала водія, який наїхав на пішохода і втік із місця ДТП

Поліція затримала водія, який наїхав на пішохода і втік із місця ДТП

Вчора, 10 грудня, до поліції надійшло повідомлення від лікаря «швидкої». Медик повідомив про госпіталізацію до закладу 26-річного мешканця села Іза з травмами, характерними, отриманим внаслідок аварії. Потерпілого помістили до травматологічного відділення місцевої лікарні.

ВІДЕО ДНЯ

За викликом виїхала слідчо-оперативна група. Її представники з‘ясували, що близько 18:50 водій невстановленого авто, рухаючись із села Іза у бік Горінчева, біля повороту на вул. Маркуша, скоїв наїзд на пішохода, котрий рухався назустріч авто, – зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також: В Ужгороді на об’їзній сталася смертельна аварія

Реклама

Поліція ввела у районі план «Перехват», у результаті відпрацювання якого особу, що скоїла наїзд, вдалося оперативно затримати. Особу водія встановили. Ним виявився 26-річний мешканець села Велятино, що на Хустщині.

Чоловік на автомобілі «Mersedes» не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішохода, котрий раптово вийшов на проїзну частину у невстановленому для пішохідного переходу місці. У скоєному водій зізнався.

Реклама

Його авто помістили на арештмайданчик Хустського відділу поліції, а за фактом аварії, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху, що спричинили потерпілому тілесні ушкодження.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно