Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція повідомила про підозру двом особам, через яких серйозно травмувалася дитина

Поліція повідомила про підозру двом особам, через яких серйозно травмувалася дитина

Поліція повідомила про підозру двом особам, через яких серйозно травмувалася дитина

Вчора, 12 грудня, слідство Ужгородського відділу поліції повідомило про підозру двом особам у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 272 ККУ, тобто порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, 16 листопада минулого року в Ужгороді біля ЗОШ №15 товариство з обмеженою відповідальністю проводило видалення дерев, і один із стовбурів впав на 12-річну дівчинку.

Дитина отримала важку черепно-мозкову травму, крім цього, у неї було діагностовано відкритий перелом обох кісток лівої гомілки. Поранення, які отримала дівчинка, мали загострення.

Реклама

Дитина досі проходить реабілітацію і не оговталася від тієї страшної події. Встановлено, що травми, які отримала малолітня, відносяться до важких, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
На ужгородську школярку впало дерево. Дівчинка вже пережила 25 операцій
Реклама

У кінці листопада цього року правоохоронці отримали висновок експертизи, яка встановила, що двоє людей перебувають в причинному зв’язку до настання того нещасного випадку. Так, організація робіт із видалення дерев на вулиці Заньковецькій не відповідала нормативно-технічним вимогам.

Також ним не відповідав й інструктаж працівників. Крім цього, на місціпроведення робіт не були встановлені спеціальні огороджувальні знаки, а робочі не переконалися в відсутності посторонніх осіб. Зважаючи на це, слідчі повідомили про підозру двом працівникам товариства з обмеженою відповідальністю. Слідство у справі триває.

Справа мала суспільний резонанс, поліція дотрималася всіх вимог до розслідування такої складної справи, що потребувало часу. Правоохоронці зібрали доказову базу та передадуть справу до суду, який і поставить крапку у цій історії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно