Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У жахливій аварії загинула дитина

У жахливій аварії загинула дитина
19 грудня чоловік на «Volkswagen Caddy» зачепив 11-річну дівчинку, що перебігала дорогу. Дитину відкинуло на праву смугу дорожнього руху, де її переїхав невстановлений досі транспортний засіб.
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 19 грудня, близько 17:27 на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію від мешканця села Нижня Апша. Встановлено, що близько 17:20, на відрізку автошляху «Мукачево-Рогатин-Львів», у цьому селі сталася ДТП з потерпілими.

Слідчо-оперативна група на місці події з‘ясувала, що місцевий держслужбовець на своєму авто «Volkswagen Caddy», зачепив 11-річну дівчинку, що перебігала дорогую.

Реклама

Внаслідок цього малолітню відкинуло на праву смугу дорожнього руху, де її переїхав невстановлений досі транспортний засіб. З місця аварії водій на авто втік. Наразі його розшукують.

Дівчинку ж медикам врятувати не вдалося, 11-річна померла у Тячівській районній лікарні, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
Чоловік трагічно загинув, повертаючись із святкування власного дня народження

За фактом аварії, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. В області оголошено план «Перехоплення». Орієнтовно розшукується автомобіль марки «Audi» або «BMW» темного кольору.

Поліція звертається до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про дану автопригоду. Якщо ви стали свідком цієї ДТП, повідомте про це на лінію «102».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно