Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У будинку мукачівця знайшли 80 кг наркотиків. Чоловікові повідомили про підозру

У будинку мукачівця знайшли 80 кг наркотиків. Чоловікові повідомили про підозру

У будинку мукачівця знайшли 80 кг наркотиків. Чоловікові повідомили про підозру

Поліція продовжує досудове слідство у справі щодо незаконного зберігання наркотиків у особливо великих розмірах. Мукачівцю, у чиєму будинку правоохоронці провели санкціонований судом обшук, вже повідомили про підозру. З помешкання підозрюваного вилучили близько 80 кг наркотиків. Чоловік перебуває під вартою, слідчі дії продовжуються.

ВІДЕО ДНЯ

Старший слідчий мукачівської поліції повідомив про підозру в скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 статті 307 КК України 29-річному мешканцю Мукачева. 

Нагадаємо, 2 грудня, поліцейські Управління протидії наркозлочинності в Закарпатській області з мукачівськими колегами, згідно з ухвалою суду, провели обшук за місцем проживання двох братів-мукачівців, яких запідозрили у зберіганні великої кількості наркотичних засобів.

Реклама

Тоді, правоохоронці з будинку мукачівців вилучили особливо небезпечні наркотичні речовини: суцвіття коноплі (так звані "шишки"), листя і стебла марихуани. Загальна вага вилученого склала близько 80 кг.

Під час затримання підозрювані чинили опір і навіть застосували зброю. Одному з братів вдалось втекти, іншого – поліція затримала, чоловік наразі перебуває під вартою. 

Реклама

Поліція уже отримала перші результати експертизи по частині вилучених наркотичних речовин, досудове розслідування у цій справі триває і надалі. Чоловіку повідомили про підозру у інкримінованому злочині. За скоєнемукачівцю загрожує позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно