Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині син зарізав батька

На Ужгородщині син зарізав батька
ВІДЕО ДНЯ

Учора, 22 грудня, в поліцію Ужгородського району надійшло повідомлення від лікаря «швидкої допомоги» про те, що він здійснив виїзд у село Велика Добронь, де констатував смерть людини.

На місце пригоди прибула група швидкого реагування та слідчо-оперативна група Ужгородського районного відділення поліції. В будинку правоохоронці виявили бездиханне тіло 55-річного чоловіка, який там проживав.

Реклама

Як зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області, на тілі потерпілого виявили ножове поранення в ділянці серця.

Як встановили працівники поліції, ножового поранення чоловіку завдав під час сімейної сварки, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, його 32-річний син.

Реклама

Підозрюваного у вбивстві затримано в порядку ст.208 КПК України та взято під варту. Експертиза засвідчила в нього 1,86 проміле алкоголю.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Знаряддя скоєння вбивства – кухонний ніж вилучено й направлено на експертизу. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно