Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Неподалік словацького кордону прикордонники затримали турка-нелегала

Неподалік словацького кордону прикордонники затримали турка-нелегала

Невгамовного громадянина Туреччини, який уже двічі намагався незаконно дістатись Словаччини, затримали учора вдень прикордонники Чопського загону. Зупинити правопорушника вдалось завдяки інформації, своєчасно отриманій дільничним інспектором поста «Оноківці» від місцевого жителя. Останній повідомив, що у рейсовому автобусі «Кам’яниця – Ужгород» помітив незнайомця азійської зовнішності.

ВІДЕО ДНЯ

Прикордонники перевірили автобус, де й виявили 35-річного турка. Як з’ясувалось, військові рівно місяць тому уже затримували нелегала за спробу порушення кордону поблизу села Гута. Тоді ж йому було винесено постанову про примусове повернення, відповідно до якої правопорушника було зобов’язано залишити територію України. Проте, іноземець ці вимоги не виконав, дозволений йому термін перебування на території України перевищив та знову намагався порушити українсько-словацький кордон, – стверджує прес-служба Чопського прикордонного загону.

Отож, затриманого доставлено на відділ прикордонної служби для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. Після з’ясування усіх обставин його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно