Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські Закарпаття зупинили шістьох нетверезих водіїв

Поліцейські Закарпаття зупинили шістьох нетверезих водіїв

Групи реагування патрульної поліції Закарпаття за минулу добу зупинили шістьох водіїв, які перебували у стані алкогольного сп’яніння.

ВІДЕО ДНЯ

В селі Ракошино працівники ГРПП Мукачівського районного відділення поліції зупинили підозрілий мотоблок. Правоохоронців зацікавив вміст кузова транспортного засобу, малогабаритний трактор віз повний причеп речей домашнього вжитку. Поліція перевірила походження цього багажу, а заразом освідчила водія. В його крові виявили 1,66 проміле алкоголю. Про це складено відповідний адмінпротокол, – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області.

По 1,64 проміле алкоголю в крові зафіксували поліцейські Свалявщини у водія «ВАЗ-2107» в селі Драчино та «Volkswagen» у райцентрі. Крім цього, місцева поліція зупинила за порушення правил дорожнього руху водія «ВАЗ-2101» в селі Сусково.

Реклама

Двох нетверезих водіїв зупинила поліція в Тячівському районі: одного на території обслуговування Дубівського відділення поліції, іншого – на території Тячівського відділу.

Всі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно