Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті поліція затримала 5 нетверезих водіїв

За минулу добу випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували в Перечинському, Великоберезнянському, Міжгірському, Воловецькому, Свалявському районах.

ВІДЕО ДНЯ

У селі Репинне Міжгірського району сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2109» під керуванням 31-річного міжгірця злетів на швидкості в кювет і звалив бетонний електричний стовп.

На вулиці в місті Перечин працівники групи реагування патрульної поліції помітили ввечері автомобіль марки «Pеugeоt» іноземної реєстрації, який рухався з ввімкненим «ручним гальмом». Авто зупинили, аби зробити водію зауваження. За кермом перебувала молода перечинка, а в якості пасажира в салоні знаходився власник авто. Обоє перебували в стані алкогольного сп’яніння, а жінка-водій ще й не мала водійського посвідчення. Від проходження медосвідування дівчина відмовилася. У присутності двох свідків на правопорушницю склали відповідні адмінпротоколи. Від керування її відсторонили, – констатує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

У селі Ужок Великоберезнянського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Нива», за кермом якого перебував житель сусіднього села Верховина Бистра. Водій не був пристебнутий паском безпеки і перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. Він також не надав водійського посвідчення. В присутності свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи і відсторонили його від керування.

На вулиці міста Свалява працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері позашляховик «Міtsubіshі L200», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермо перебував у стані алкогольного сп’яніння житель села Стройне Свалявського району. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що в присутності свідків було складено відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення від чоловіка вилучили й відсторонили його від керування.

Реклама

На автодорозі в селі Нижні Ворота Воловецького району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі мотоцикл марки «Gеоn», водій якого не мав захисного шолома і водійського посвідчення. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 2,8 проміле алкоголю. Від керування нетверезого молодого чоловіка відсторонили.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно