Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

18-річного мукачівця підозрюють у скоєнні серії крадіжок

Протягом березня-квітня до поліції Мукачева стали надходити заяви про крадіжки з приватних територій та зі службового приміщення державного підприємства. Менш як за місяць невідомі викрали майно на суму близько 58 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

В ході розслідування поліцейські з’ясували, що до всіх цих злочинівпричетна одна і та ж група осіб. Викрадачі зривали замки, проникали в приміщення та виносили все цінне: велосипеди, титанові диски на автомобілі, металобрухт, електрогенератор, колійний домкрат, кабель, 10 дерев’яних стільців та багато іншого, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Оперативники встановили особи всіхпричетних до серії крадіжок. Ними виявилися четверо неповнолітніх мукачівців. Трьох юнаків затримали відразу, а один з підозрюваних до січня цього року переховувався від слідства. Хлопець встиг відсвяткувати повноліття. Зараз його затримали мукачівські розшуковики та взяли підварту.

Реклама

Мукачівцю повідомили про підозру у вчиненні чотирьох крадіжок, поєднаних з проникненням до житла чи іншого приміщення, що передбачено ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. У справі триває розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно