Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Житель Виноградівщини скоїв крадіжку у роздягальні лікарні

Учора, 7 січня, в поліцію Виноградова звернулася із заявою місцева жителька. Заявниця повідомила про крадіжку з приміщення районної лікарні.

ВІДЕО ДНЯ

У медзаклад прибула слідчо-оперативна група. Як зясувалося, крадіжка сталася з роздягальні пологового відділення лікарні. Потерпілою виявилася молода жителька Виноградівщини, яка працює в лікарні медсестрою. Дівчина саме збиралася йти після чергування додому, як виявила, що з роздягальні зникла її куртка червоного кольору з хутром, – стверджує відділ кмоунікації поліції Закарпатської області.

У скоєнні крадіжки запідозрили незнайомців, які тинялися лікарнею. За описом свідків працівники карного розшуку невдовзі встановили особу ймовірного викрадача. Ним виявився 21-річний виноградівець, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Реклама

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Речовий доказ – крадену куртку вилучено за місце проживання підозрюваного й повернуто власниці. Слідчі також перевірятимуть можливу причетність фігуранта справи до скоєння аналогічних злочинів у місті. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно