Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стали відомими нові деталі моторошного вбивства юнака у Горонді

Стали відомими нові деталі моторошного вбивства юнака у Горонді
ВІДЕО ДНЯ

Вчора ввечері, близько 17:40, на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків про те, що у машині «швидкої допомоги» помер мешканець села Горонда, якого побили невідомі особи.

На місце, де трапилась бійка, виїхала поліція Мукачівщини. Як з’ясували працівники Управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області спільно з мукачівськими колегами, напередодні між хлопцями сіл Жнятино та Горонда трапився конфлікт. Вчора, 10 січня, четверо юнаків віком від 19 до 27 років вирішили продовжити з’ясування стосунків, – стверджує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

В ході розслідування поліцейські встановили, що під час бійки 22-річний мешканець села Жнятино наніс смертельний удар дерев`яною битою по голові 19-річному хлопцю із сусіднього села. Його односельця із травмами також було госпіталізовано до травматологічного відділення Мукачівської лікарні.

Поліція затримала усіх чотирьох учасників бійки. 22-річного, який смертельно травмував мешканця Мукачівщини, затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання Мукачівського відділу поліції. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно