Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті протягом доби стались 6 крадіжок

Поліцейські Закарпаття за минулу добу розкрили три крадіжки у Мукачівському районі, дві в Ужгороді та одну на Рахівщині. Відносно фігурантів вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

ВІДЕО ДНЯ

Ужгородські слідчі оперативно встановили місцеперебування підозрюваного у крадіжці планшета, мобільного телефону та шкіряної куртки в ужгородця. Завдані збитки потерпілий оцінив у 12 тисяч 500 гривень. Особу підозрюваного у крадіжці оперативно встановили. Ним виявився 32-річний раніше судимий за крадіжки та розбої ужгородець.

Не менш злагоджено спрацювали ужгородські поліцейські у справі щодо крадіжки взуття з магазину у центрі Ужгорода. Працівники відділу кримінальної поліції опрацювали доказову базу та визначилися з колом підозрюваних. У скоєнні злочину обґрунтовано підозрюються двоє осіб – мешканець села Луг на Великоберезнянщині та ужгородка, що ранішепритягалася до відповідальності за нанесення легких тілесних ушкоджень.

Реклама

Ще одна крадіжка одягу була зафіксована поліцією у селі Ділове на Рахівщині. Із заявою про викрадення куртки до правоохоронців звернулася власниця магазину. Жінка повідомила, що з манекену торгового закладу невідома особа викрала зимову куртку, вартістю 1600 гривень. В ході оперативно-розшукових дій, працівники групи реагування патрульної поліції Рахова розшукали підозрюваного у крадіжці. Чоловік раніше притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів. Цього ж разу, за його словами, крадіжку планував. Речовий доказ – куртку він викинув у річку, оскільки одяг виявився жіночим.

Поліція Мукачева розкрила крадіжку велосипеду, що трапилася 26 жовтня минулого року. Слідчі з‘ясували, що з під‘їзду будинку, де проживає заявник, вночі велосипед викрав раніше судимий 30-річний мукачівець. Речовий доказ вилучили. У справі триває досудове слідство.

Реклама

За вказаними минулого року. Слідчі з‘ясували, що з під‘їзду будинку, де проживає заявник, вночі велосипед викрав раніше судимий 30-річний мукачівець. Речовий доказ вилучили. У справі триває досудове слідство. 

Працівники сектору кримінальної поліції Мукачівського відділення поліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів з‘ясували обставини та встановили особи підозрюваних у вчиненні ще двох майнових злочинів.

У першому випадку з будинку мешканця Чинадієва викрали колонку відмагнітоли. Поліція з‘ясувала, що до крадіжки причетна 26-річна односельчанка потерпілого.

Реклама

За даним фактом слідчий відкрив кримінальнепровадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, тобтокрадіжка. Речовий доказ у підозрюваної вилучили. Слідчі дії у справі тривають.

Інший факт викрадення зафіксований у селі Ракошино. З заявою про злочин до поліції звернувся мукачівець. З його слів, з будинку брата – мешканцярайону, за невідомих обставин зникли документи на автомобіль. Правоохоронці встановили особу підозрюваного у злочинних діях. За фактом злочинних дій, поліція Мукачівщини відкрила кримінальне провадження за статтею 357 Кримінального кодексу України. Слідчі дії у справі тривають.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно