Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Мукачеві колишні працівники ошукали "Закарпатгаз" на понад 225 тисяч гривень

У Мукачеві колишні працівники ошукали "Закарпатгаз" на понад 225 тисяч гривень

У Мукачеві колишні працівники ошукали "Закарпатгаз" на понад 225 тисяч гривень

В рамках розслідування кримінального правопорушення щодо привласнення,  розтрати та заволодіння майном, шляхом зловживання службовим становищем, працівники поліції затримали учасників організованої групи з числа колишніх працівників Мукачівської філії  ПАТ «Закарпатгаз». Відповідно до розробленого плану, між працівниками були розподілені завдання для кожного працівника – виконавців та керівника.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці встановили, що двоє працівників Мукачівської філії«Закарпатгазу» навідувались до споживачів, мешканців Мукачева та Мукачівського району, і незаконного отримували від них гроші за виготовлення технічних умов щодо встановлення додаткового газового обладнання (котлів, конвекторів, батарей та інше) та відповідних актів на запуск газу. Після оплати споживачу надавались підроблені документи з печатками і підписами керівника їх групи про успішну реєстрацію газового обладнання та виготовлення технічної документації, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Таким чином, працівники акціонерного товариства, користуючись службовим становищем,  протягом січня-травня 2016 року ошукали Мукачівську філію ПАТ «Закарпатгаз» на суму понад 225 тисяч гривень.

Реклама

Правоохоронці Управління захисту економіки спільно з поліцейськими слідчого управління ГУНП в Закарпатській області затримали підозрюваних осіб у кримінальному правопорушенні. Керував групою 36-річний мешканець  Ужгородського району, інші двоє – мешканці м.Мукачева та Мукачівського району, віком 47 та 34 роки.

Усім трьом поліція повідомила про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень,  передбачених  ч.5 ст.191, ч.3.ст28 (Привласнення,  розтрата  майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовимстановищем, вчинене організованою групою в особливо великих розмірах) та ч.2 ст.366 (Службове підроблення).

Реклама

Керівнику організованої групи обрано міру запобіжного заходу – тримання під  вартою,  іншим двом учасникам – домашній арешт. Розслідування у справі триває.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно