Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Закарпатті затримали групу злодіїв, які спеціалізувалися на крадіжках з храмів

На Закарпатті затримали групу злодіїв, які спеціалізувалися на крадіжках з храмів

На Закарпатті затримали групу злодіїв, які спеціалізувалися на крадіжках з храмів
ВІДЕО ДНЯ

Співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області затримали групу осіб, які спеціалізувалися на крадіжках з церков. Правоохоронці довели їх причетність до 14 таких епізодів в 5 районах, повідомили учасникам про підозру, а суд обрав їм міру запобіжного заходу.

На лінію «102» почали надходити заяви про крадіжки з церков в різних районах Закарпатської області. Близько десяти епізодів зареєстрували відділи та відділення поліції в Ужгородському, Перечинському, Свалявському, Берегівському та Мукачівському районах. Менше місяця знадобилося правоохоронцям, щоб викрити причетних до серії злочинів. Поліція затримала всіх трьох підозрюваних одразу після вчинення чергової крадіжки на території Свалявщини, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Правоохоронці встановили, що троє ужгородців віком 34, 37 та 38 років придбали інструменти та відмички та почали незаконну діяльність. Чоловіки відкривали двері в храмах у районі, виносили готівку та все цінне, що знаходили всередині. Для мобільності групи використовували автомобіль одного з них.

Поліція після затримання чоловіків знайшла схованку з краденим. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 ККУ, тобто крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Всім трьом повідомлено про підозру.

Реклама

Ужгородським міжрайонним судом у ході досудового розслідування двом із них обрано запобіжні заходи у вигляді домашніх арештів, організатору – тримання під вартою.

Поліція встановила причетність організованої злочинної групи до 14 крадіжок у 5 районах.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно