Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді намагались пограбувати психоневрологічний диспансер

Поліцейські затримали чоловіка, який намагався викрасти приладдя на території психоневрологічного диспансеру, що в місті Ужгороді. Слідство у справі триває.

ВІДЕО ДНЯ

О другій годині ночі надійшов сигнал «Тривога» на пульт централізованого спостереження УПО в Закарпатській області. Поступило повідомлення з охоронюваного об’єкту – психоневрологічного диспансеру, – зазначають в управлінні поліції охорони в Закарпатській області.

Через дві хвилини наряд поліції охорони прибув на місце події і, не гаючи часу, приступив до обстеження. Поліцейські охорони виявили відчинене вікно з характерними ознаками проникнення та сліди перебування сторонніх осіб на об’єкті. Заблокували входи та виходи з підвалу та викликали підмогу.

Реклама

По прибутті допоміжного наряду поліцейські, з дотриманням заходів особистої безпеки, рушили в середину підвалу. Де, власне, і знайшли підтвердження своїм сумнівам: адже у підвалі побачили чоловіка, у якого й було майно психоневрологічного диспансеру. Згідно ст. 44,45 ЗУ «Про Національну поліцію» поліцейські охорони застосували фізичну силу та спецзасіб кайданки, до чоловіка упійманого «на гарячому». Затримали його та доставили у відділок поліції Ужгорода.

Як виявилось, підозрюваний – 39-річний місцевий житель, намагався викрасти електроподовжувачі та електроінструменти різного роду.

Реклама

Дана подія зареєстрована в ЄО, як (крадіжка). По факту проводиться подальша перевірка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно