Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві можуть дозволити продавати алкоголь вночі

Відповідний проект рішення Про скасування рішення Мукачівської міської ради прийматимуть на сесії міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Причиною є рішення антимонопольного комітету в зв’язку з порушенням прав підприємців, яке підтверджено судовою практикою. 

Наразі даний проект рішення розглянули під час засідання постійної депутатської комісії з питань законності, регламенту, депутатської етики, оборонної роботи та надзвичайних ситуацій. Та вирішили винести на розгляд сесії міськради.

Реклама

"На виконання рішення Адміністративної колегії Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 29 серпня 2017 року № 10-р/к у справі № 03.1-9/2017 "Про порушення законодавства про захист економічної конкуренції з боку Мукачівської міської ради", керуючись ст.26, ст.59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії з питань, регламенту, депутатської етики, оборонної роботи та надзвичайних ситуацій, Мукачівська міська рада вирішила:
1. Скасувати рішення 15-ої сесії Мукачівської міської ради 7-го скликання від 18.08.2016 року № 297 "Про заборону торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, винами та пивом (крім безалкогольного)", – йдеться у документі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно