Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Перечинщині діти ледь не загинули від вогню

Вчора, 18 січня, близько 22:00, до поліції звернувся працівник Перечинської районної лікарні, який повідомив, що до них доставлено дитину з опіками.

ВІДЕО ДНЯ

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце інциденту, з‘ясувала, що опіки ноги та руки дитина отримала через те, що на неї впав шматок пінопластової стелі, яка загорілася від обігрівального приладу, – повідомляє віділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліцейські встановили, що 51-річний мешканець села Свалявка залишив удома найменшого, 1-річного сина з його 8–річним братом та їх малолітньою сестричкою і вийшов на подвір‘я.

Реклама

У кімнаті було троє дітей, найстаршому вісім років,

Врятував дітей 25-річний сусід, який проходив по вулиці в той самий час, коли почала горіти стеля. Чоловік виніс дітей та покликав швидку.

Реклама

Найменшого хлопчика, надавши йому невідкладну медичну допомогу, госпіталізували до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні у місті Мукачево. Наразі його стан уже стабільний. Життю дитини нічого не загрожує. Інші діти опіків та травм не отримали.

За фактом травмування малюка поліція розпочала перевірку. Правоохоронці з‘ясовують з чиєї вини трапився нещасний випадок.

Наразі слідчі Перечинського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 166 Кримінального кодексу України (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно