Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Апеляційний суд Львівщини відмовився арештувати організатора «приватного кордону» на Закарпатті

Апеляційний суд Львівщини відмовився арештувати організатора «приватного кордону» на Закарпатті

Затриманого у листопаді 2017 року Атіллу Горвата, якого підозрюють у створенні так званого приватного кордону на межі з Угорщиною, таки залишили на волі. 23 січня Апеляційний суд Львівської області відхилив скаргу військової прокуратури, в якій просили обрати для підозрюваного запобіжний захід ‒ нічний домашній арешт.

ВІДЕО ДНЯ
Апеляційний суд Львівщини відмовився арештувати організатора «приватного кордону» на Закарпатті – 01

«Колегія суддів ухвалила: ухвалу слідчого судді Шевченківського суду міста Львова від 15 січня 2018 року про відмову продовжити Горвату Аттілі Карловичу у вигляді домашнього арешту залишити без зміни, а апеляційну скаргу прокурора Погорєлова без задоволення», ‒ виголосив суддя.

Реклама

Читайте також: ТСН розповіла, хто такий Атілла Горват на прізвисько "Докі"

Нагадаємо, Атіллу Горвата на прізвисько «Докі» затримали у листопаді 2017 року під час спецоперації. Його звинувачують у незаконному зберіганні зброї та приватизації земельних ділянок поруч із державним кордоном з Угорщиною. На ділянці майже 5 кілометрів незаконні формування утворили транзитну діру, через яку безперешкодно переправляли цигарки та інші товари, а також наркотики і навіть «живий товар» ‒ нелегалів. На цій території у 2015 році обстріляли правоохоронців, які намагались завадити незаконному бізнесу.

Реклама

Читайте також: Журналісти показали, де і як живе "власник приватного кордону" Атілла Горват

9 грудня Шевченківський районний суд Львова обравдля Атілли Горвата (на прізвисько Докі) міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою протягом двох місяців. Разом із Горватом та його спільниками затримали також і керівника Берегівського районного Держгеокадастру. Проте 29 грудня етнічний угорець Атілла Горват вийшов під заставу в один мільйон гривень.

Зараз, попри вимогу військової прокуратури про поновлення домашнього арешту, він залишається на свободі. Але у нього вилучили два закордонні паспорти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно