Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівка пограбувала у ресторані жінку

У чергову частину Мукачівського відділу поліції надійшла заява місцевої жительки про те, що невідома особа викрала її сумку з приміщення ресторану. Зі слів потерпілої, в сумці були 300 євро та документи.

ВІДЕО ДНЯ

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники кримінальної поліції встановили особу, яка могла вчинити цю крадіжку. Нею виявилась 32-річна непрацююча місцева мешканка, – зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Гроші жінка витратила на власні потреби.

Читайте також: Пограбування ресторану: зловмисник украв із сейфу понад 80 тисяч

Реклама

За даним фактом слідчі  відділу мукачівської поліції відкрили  кримінальне провадження, жінці вже оголосили про підозру у скоєнні  правопорушення за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. Наразі вирішується питання щодо підозрюваної запобіжного заходу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно