Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Моторошне вбивство: чоловік побив дружину до смерті

Моторошне вбивство: чоловік побив дружину до смерті
Про смерть жінки поліцейських повідомили лікарі. Як з’ясували правоохоронці, закарпатка померла внаслідок отриманих тяжких тілесних ушкоджень. Побив жінку її чоловік.

Вчора, 25 січня, тячівські поліцейські отримали повідомлення від медпрацівника про констатацію смерті 52-річної жінки. Як з’ясували поліцейські, жінка померла внаслідок отриманих тяжких тілесних ушкоджень.

ВІДЕО ДНЯ

У ході слідства правоохоронці встановили, що побив жінку її чоловік. 53-річний житель села Нижня Апша зізнався, що в той день був напідпитку і посварився з дружиною. У ході конфлікту побив її та вийшов із дому, а коли повернувся, знайшов жінку непритомною.

Відтак чоловік зателефонував родичам, які й викликали швидку, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Читайте також:Поліція опублікувала фото чоловіка, якого підозрюють у вбивстві батьків

За фактом слідчі Тячівського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Реклама

Підозрюваний затриманий у порядку статті 208 КПК України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання під вартою. Вирішується питання про повідомлення про підозру в скоєнні злочину та обрання фігуранту справи  міри запобіжного заходу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно