Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хлопець після застілля обікрав знайомого

Подія трапилася у місті Чоп. Один хлопець прийшов у гості до іншого. Але після гостини господар не дорахувався двох особистих мобільних телефонів.

ВІДЕО ДНЯ

Повідомлення про інцидент на спецлінію «102» надійшло близько 11 години. Заявник, житель Чопу, розповів черговим, що днем раніше до нього у гості заходив знайомий, після відвідин якого у чоловіка зникли цінні речі.

"Ми разом відпочивали. Однак згодом я помітив, що після того, як знайомий пішов, у мене зникли два мобільних телефони", – розповів потерпілий.

Реклама

На повідомлення прибули поліцейські спільного наряду поліції охорони та райвідділу поліції. Заявник описав правоохоронцям ситуацію та надав детальний опис підозрюваного у крадіжці, – повідомляє Управління поліції охорони в Закарпатській області. Правоохоронці вирушили на пошуки винуватця.

Під час відпрацювання прилеглої території на одній із вулиць Чопу поліцейські виявили особу, яка підходила під орієнтування. Працівники поліції затримали підозрюваного. При поверховому огляді в молодика вилучили речові докази – два мобільних телефони тих торгових марок, які зникли у потерпілого.

Реклама

23-річного жителя прикордонного містечка доставили до відділку поліції. За попередніми даними, подія зареєстрована в Ужгородському РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області як крадіжка. Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно