Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатка підробила документи і продала чужі землі

Завершено досудове розслідування та прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жінки, котра обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч.4 ст. 190 та ч.4 ст. 358 КК України, тобто придбання права на майно шляхом обману вчинене за попередньою змовою групою осіб у особливо великих розмірах та використання завідомо підробленого документа.

ВІДЕО ДНЯ

Жінка, діючи за попередньою змовою з іншими особами, знаючи, що вона не отримувала земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у приватну власність в урочищах «Пасіка» та «Імхатий» на території Пилипецької сільської ради, заволоділа правом власності на земельні ділянки загальною площею 0, 5860 га.

Вона виготовила завідомо підроблений офіційний документ – державний акт на право приватної власності на землю, звернулася до приватного нотаріуса та виготовила нотаріально завірені фотокопії вказаного підробленого документу.

Реклама

Читайте також: На Закарпатті привласнили понад 6 мільйонів, які виділили в межах програми транскордонного співробітництва

У подальшому, обвинувачувана виготовивши усю технічну документацію у квітні 2016 року, зареєструвала право власності на зазначені земельні ділянки у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Вже у травні 2016 року, вона підписала договори купівлі продажу земельних ділянок, тобто здійснила їх продаж, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Реклама

Таким чином, закарпатка спричинила матеріальну шкоду на загальну суму 2 млн 100 тис грн гривень, з яких Пилипецькій сільській раді на суму 1 млн 614 тис грн. і решта (майже 500 тис. грн.) – приватній особі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно