Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині затримали чоловіка з вибухівкою

На Ужгородщині затримали чоловіка з вибухівкою

Вчора, 13 лютого, у області задокументували два факти незаконного поводження з вибуховими речовинами. Зокрема, в рамках здійснення досудового розслідування у справі щодо незаконного заволодіння автотранспортом та вимагання, слідчий Головного управління Нацполіції в Закарпатській області провів санкціонований судом обшук.

ВІДЕО ДНЯ

Під час слідчих дій, за місцем проживання підозрюваного – 27-річного мешканця села Великі Ком’яти Виноградівського району, у фігуранта знайшли та вилучили тротилову шашку, вагою 75 грамів та поліетиленовий пакет з порохом всередині. Вилучене – направили на експертизу, за даним фактом розпочате слідство.

На Ужгородщині ж тим часом, надійшло повідомлення про спробу продажу вибухівки. До приїзду слідчо-оперативної групи, працівники сектору кримінальної поліції затримали порушника. На місці ж слідчі з‘ясували, що 47-річний мешканець села Тарнівці Ужгородського району, вибухівку намагався збути за 500 гривень, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Читайте також: Завдяки пильності ужгородця вдалося затримати зловмисника

Порушник пояснив, що вибухівку знайшов на полігоні у селі Оріховиця, що під Ужгородом. Дотепер він зберігав їх вдома, а зараз вирішив продати. Вказані вибухові речовини вилучено та направлено на експертизу.

Реклама

За обома фактами поліція розпочала слідство та відкрила кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. У випадку спроби збуту тротилу, провадження відкрите ще й за ч. 2. ст. 15 ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно