Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Незаконне полювання: у багажнику автомобіля знайшли вбиту тварину

Незаконне полювання: у багажнику автомобіля знайшли вбиту тварину

Група реагування патрульної поліції Воловецького відділення зупинила «ВАЗ 2106», у багажнику якого правоохоронці виявили вбиту косулю.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора ввечері, 15 лютого, група реагування патрульної поліції Воловецького відділення спільно з працівниками лісового господарства зупинили «ВАЗ 2106» в селі Латірка на території району.

В автомоблі знаходилися 17-річний та 48-річний жителі села Тишів і 34-річний мешканець села Біласовиця. У багажному відділенні автомобіля працівники поліції виявили та вилучили дві мисливські рушниці та три рюкзаки з м’ясом косулі. Як повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, зброя була зареєстрованою.

Реклама
Читайте також:
Під час полювання один мисливець застрелив іншого

Поліція в діях чоловіків вбачає ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 248 ККУ, тобто незаконне полювання, якщо воно вчинене службовою особою з використанням службового становища, або за попередньою змовою групою осіб, або способом масового знищення звірів, птахів чи інших видів тваринного світу, або з використанням транспортних засобів, або особою, раніше судимою за злочин, передбачений цією статтею.

Реклама
Незаконне полювання: у багажнику автомобіля знайшли вбиту тварину – 01

Такі дії караються штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно