Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік убив свою співмешканку. Жінка померла страшною смертю

Чоловік убив свою співмешканку. Жінка померла страшною смертю
До поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті 49-річної жінки. На тілі потерпілої виявили ушкодження, схожі на термічні опіки.
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 16 лютого, до поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті 49-річної мешканки села Вари Берегівського району. Слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції на місці події встановили, що на тілі потерпілої присутні ушкодження, схожі на термічні опіки.

Для розслідування справи, крім кращих спеціалістів Берегівського відділу поліції, залучили і відділ з розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи СУ ГУНП.

Реклама

Жінка проживала із 50-річним чоловіком, який переконував правоохоронців, що виявив потерпілу в сусідній кімнаті на ліжку без ознак життя.

У ході досудового розслідування працівники поліції встановили, що чоловік вночі перебував в стані алкогольного сп’яніння. Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, він облив співмешканку окропом. Це в подальшому призвело до смерті потерпілої.

Реклама
Читайте також:
17-річний юнак, який вбив свого батька, а потім забетонував тіло в колодязі, сам здався поліції

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або спричинило смерть потерпілого.

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Сьогодні вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно