Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві посеред вулиці чоловік штовхнув жінку й обікрав її

У Мукачеві посеред вулиці чоловік штовхнув жінку й обікрав її

Співробітники Ужгородського відділу поліції розкрили відкрите викрадення мобільного телефону на вулиці Станційній. Заявник розповів, що о 22:00 невідомий йому чоловік просто підбіг та відібрав смартфон. Суму збитку оцінено в 2 тисяч гривень. Поліція відкрила за даним фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 ККУ, тобто грабіж, та встановила, що до цього злочину причетний 21-річний ужгородець.

ВІДЕО ДНЯ

Подібний випадок трапився в Мукачеві на вулиці Матросова: невідома особа штовхнула заявницю та забрала її смартфон. Слідчий Мукачівського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 ККУ, тобто грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого.

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Суму збитку оцінено в 5 тисяч гривень, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Поліція встановила, що протиправні дії вчинив 42-річний мукачівець, який уже мав судимість за розбійний напад.

Реклама

Читайте також: 18-річна мукачівка скоїла у Львові ганебний злочин

Ще один грабіж розкрила поліція Рахівщини. Правоохоронці встановили, що в будинок до 28-річної жительки райцентру зайшов 34-річний місцевий житель і просто на очах в 13-річної доньки заявниці вхопив телефон і втік. Оперативники та група реагування патрульної поліції швидко розшукали підозрюваного. В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 186 ККУ.

Реклама

У всіх випадках речові докази вилучені. Щодо грабіжників з Ужгорода та Рахова вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, підозрюваний з Мукачева вже в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство у всіх трьох справах триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно