Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Суд обрав запобіжний захід мукачівцю, який ледь до смерті не забив дружину

Суд обрав запобіжний захід мукачівцю, який ледь до смерті не забив дружину

За принципової позиції прокурора, ухвалою апеляційного суду Закарпатської області залишено без змін ухвалу суду першої інстанції про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою чоловіку, який заподіяв поліцейському легкі тілесні ушкодження, у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомили в Мукачівській місцевій прокуратурі, ухвалою Мукачівського міськрайонного суду 38-річному місцевому мешканцю, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст.345 та ч.1 ст.125 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків та умисне легке тілесне ушкодження), обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Захисник обвинуваченого не погодився з рішенням суду та подав апеляцію. Проте, колегія суддів апеляційного суду Закарпатської області погодилась, що запобіжний захід у вигляді тримання під вартою відповідає тяжкості вчиненого кримінального правопорушення та особі підозрюваного, у зв`язку з чим відмовлено захиснику у задоволенні апеляційної скарги та залишено без змін рішення Мукачівського міськрайонного суду, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Реклама

Йдеться про ситуацію, що сталася 17 січня 2018 року, коли підозрюваний вчинив сварку з дружиною, під час якої кулаками наніс останній декілька ударів по різним частинам тіла, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

У цей час працівники поліції, які перебуваючи на добовому чергуванні, прибули на виклик по факту сімейної сварки та фізичного насильства в сім`ї, намагались припинити неправомірні дії чоловіка, однак останній почав поводитись ще агресивніше та висловлюватись на адресу вказаних працівників поліції нецензурною лайкою.
Відтак, чоловік застосував силу і до працівників поліції, нанісши їм тілесні ушкодження.

Реклама

У разі доведення вини в суді особі загрожує покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно