Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Ганебний бізнес: закарпатець змушував жебракувати 5 чоловіків із вадами здоров’я

Ганебний бізнес: закарпатець змушував жебракувати 5 чоловіків із вадами здоров’я

Ганебний бізнес: закарпатець змушував жебракувати 5 чоловіків із вадами здоров’я
В орендованому будинку правоохоронці виявили 5 чоловіків з вадами здоров’я, яких закарпатець змушував жебракувати. Усі чоловіки жителі різних областей України.
ВІДЕО ДНЯ

19 лютого до поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку на одній із вулиць Чернівців неналежним чином виховують дітей. З метою перевірки вказаної інформації, на місце події виїхали поліцейські ювенальної превенції, слідчо-оперативна група, служба у справах дітей міської ради, соціальні працівники, медики та громадські активісти.

У будинку правоохоронці виявили 19-річну жительку Закарпатської області з трьохрічною дитиною. Упомешканні, де проживали матір із донькою, виявлено безлад та антисанітарні умови проживання.

Реклама

Через неналежне виконання батьківських обов’язків та не забезпечення належних умов життя дитини, матір з донькою було госпіталізовано до дитячої лікарні для обстеження, – повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Читайте також:
В Івано-Франківську роми забрали у закарпатця паспорт та змусили жебракувати
Реклама

В інших кімнатах правоохоронці виявили п’ять чоловіків з вадами здоров’я. При спілкуванні з останніми, правоохоронцям стало відомо, що чоловіки жителі різних областей України. Усіх мешканців будинку було доставлено до лікарні обласного центру для надання медичної допомоги.

Поліцейські встановили, що будинок орендував 43-річний житель Закарпатської області. В його автомобілі були виявлені скриньки для пожертв. Наразі триває перевірка. Поліцейські перевіряють цих осіб на причетність до заняття жебрацтвом та економічною експлуатацією.

Подальшу долю дитину буде вирішувати орган опіки і піклування, а також служба у справах дітей Чернівецької міської ради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно