Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На одній із вулиць Мукачева виявили чоловіка з гранатою

На одній із вулиць Мукачева виявили чоловіка з гранатою
ВІДЕО ДНЯ

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", вчора, 20 лютого, близько 15.00 год до поліцейських Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення від 58-річного мешканця міста про те, що невідома особа по вул. Київській у Мукачеві пропонує йому купити бойову гранату Ф-1 із запалом до неї. 

На місце події одразу виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи, співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділу. В ході розслідування правоохоронці з`ясували, що безробітний 38-річний мешканець с. Імстичево Іршавського району близько двох тижнів тому у лісі, неподалік полігону, на околиці Мукачева знайшов небезпечний предмет.

Реклама

Читайте також: Під автівкою ужгородського прокурора знайшли предмет, схожий на гранату

 

Реклама

Також поліцейські встановили, що у лісі чоловік шукав вже користовані деталі із чорного металу з метою подальшого збуту. Намагаючись підзаробити, він мав намір продати і бойову гранату за 200 гривень, – зауважили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припаcами або вибуховими речовинами). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п`яти  років. Вилучене направлено на дослідження експертам. У справі триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно