Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З’явилися фото з місця ДТП, в якій загинула жінка

З’явилися фото з місця ДТП, в якій загинула жінка
ВІДЕО ДНЯ

Як раніше писало інтернет-видання «PMG.ua», вчора, 25 лютого, увечері на лінію «102» надійшло анонімне повідомлення про аварію з потерпілими у селі Веряця Виноградівського району. За викликом виїхали працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи.

На контроль справу взяли слідчі спеціалізованого відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Закарпатській області. На місці вони встановили, що внаслідок аварії загинула місцева мешканка 1969 року народження.

Реклама

Оперативно ознайомившись із доказовою базою, правоохоронці визначили, на якому авто був винуватець, та встановили його особу, – повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Слідчі з‘ясували, що у селі Веряця місцевий мешканець, рухаючись на автомобілі «Лада Калина», не впорався з керуванням та скоїв наїзд на пішохода, після чого в’їхав у електроопору. 

Реклама

У результаті ДТП, жінка-пішохід загинула на місці аварії, а пасажир авто – неповнолітній мешканець села Веряця – з політравмами госпіталізований до районної лікарні. 

Сам же водій з місця ДТП втік, його розшукали за місцем проживання. Чоловіка освідчили на вміст алкоголю в крові. Результат виявився позитивний. Згідно з аналізом, у крові водія було 0,7 проміле алкоголю. Чоловіка, який знаходився за кермом, затримали у порядку статті 208 КПК України. Станом на тепер він перебуває у ізолятор тимчасового тримання.

За фактом аварії поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Реклама

Автомобіль винуватця помістили на арешт майданчик. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно