Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Олексій Фазекош: "Справа навколо крадіжки у банку у Мукачеві є репутаційною для нашої групи адвокатів, для Мукачева та Закарпаття"

Олексій Фазекош: "Справа навколо крадіжки у банку у Мукачеві є репутаційною для нашої групи адвокатів, для Мукачева та Закарпаття"

Олексій Фазекош: "Справа навколо крадіжки у банку у Мукачеві є репутаційною для нашої групи адвокатів, для Мукачева та Закарпаття"

Потерпілих по крадіжці банку у Мукачеві разом з провідними адвокати Закарпаття Олексієм Фазекошем та Зоєю Темнохудовою захищатиме голова Київської обласної колегії адвокатів Вадим Хабібуллін.

ВІДЕО ДНЯ

Сам очільник колегії адвокатів Київщини про цю резонансну справу зазначив наступне: "Не встиг Сергій Тігіпко увійти знову на банківський олімп, як гучний і резонансний репутаційний скандал може спровокувати паніку серед клієнтів банку, який придбав нещодавно власник однієї з найбільшої фінансово-промислової групи України, засновник і основний акціонер Групи «ТАС» Сергій Тігіпко. Банк  «VS Bank» пограбували і винесли цінності та кошти клієнтів банку на суму понад 100 мільйонів гривень. За попередніми даними,  «VS Bank»  швидше за все не виконав всіх вимог НБУ та не забезпечив належну охорону і зберігання сейфових банківський скриньок. Впевнений, що «VS Bank»  після цього сенсаційного пограбування зробить все можливе, аби не втратити масово клієнтів та ліцензію. Саме тому, отримавши пропозицію від ряду потерпілих клієнтів цього банку очолити і координувати групу найповажніших адвокатів – найближчим часом повідомлю ЗМІ про своє рішення та, маючи відповідний фах та досвід, серед яких і нещодавнє резонансне позбавлення ліцензії на факторинг однієї з найнебезпечніших колекторських компаній в Україні в позитивному результаті щодо цієї справи впевнений".

У свою чергу Голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош зазначив, що справа навколо пограбування відділення «VS Bank» у Мукачеві є репутаційною для адвокатів, Мукачева, Закарпаття, усієї правової системи України. Це подія, якої на Закарпатті до цих пір принаймні не було. Тому довести її до логічного кінця буде справою репутації для групи найповажніших адвокатів. "До мене, як до практикуючого адвоката, та до нашої групи адвокатів, членів Ради адвокатів Закарпаття звернулись потерпілі, які зберігали кошти у цій банківській установі, з проханням представляти і захищати їх інтереси, як у цивільних справах, так і по цій кримінальній справі. Я впевнений у тому, що буде позитивний результат по цій справі. Це виходить з наступних міркувань. По-перше, вже зараз можна очевидно констатувати, що з самого початку є грубі процесуальні порушення при розслідуванні цієї справи. По-друге, істина – це річ, яку встановити потрібно. Є підстави вважати, що ця банківська установа, яка була пограбована, неналежним чином здійснювала зберігання коштів. Якщо це підтвердиться в ході призначених за нашим клопотанням експертиз, то ми будемо ставити питання про позбавлення ліцензіх на здійснення банківських операцій цією установою", – зазначив Олексій Фазекош.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно