Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ввечері неадекватний водій намагався втекти від поліцейських

Ввечері неадекватний водій намагався втекти від поліцейських
ВІДЕО ДНЯ

Учора, 8 березня, пізно ввечері в Іршавську поліцію надійшла інформація від небайдужого чоловіка про те, що містом їздить автомобіль марки «Nіssаn», водій якого може мати наркотики.

Під час перевірки цієї інформації працівники групи реагування патрульної поліції виявили в місті вказаний автомобіль марки «Nіssаn Mіcra» і зупинили його. Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, за кермом перебував місцевий юнак, котрий поводився неадекватно, намагався втекти від поліцейських.

Реклама
Читайте також:
Чоловіка, який продавав наркотики у центрі Мукачева, взяли під варту

Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили в бардачку 30 поліетиленових пакетів із подрібненою речовиною, схожою на марихуану, загальною вагою близько 200 грамів. А ще – електронні ваги та металевий кастет. Всі вилучені речові докази направлено на експертизу.

Реклама

Як прокоментував в. о. начальника Іршавського відділення поліції майор Василь Негря, за даним фактом відкрито кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Слідство в справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно