Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавські школярі обікрали продуктову крамницю

Іршавські школярі обікрали продуктову крамницю

Вчора, 12 березня, на лінію "102" надійшло повідомлення від мешканця с.Осій Іршавського району про крадіжку з продуктового магазину.

ВІДЕО ДНЯ

Поліцейські слідчо-оперативної групи, які прибули на місце злочину, з’ясували, що невідомі посеред ночі розбили вікно, проникли всередину магазину і викрали продукти харчування та сигарети. Сума збитку склала близько 4 тисяч гривень, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Працівники кримінальної поліції спільно з правоохоронцями групи реагування патрульної поліції того ж дня встановили і затримали двох неповнолітніх юнаків, які обгрунтовано підозрюються у вчиненні крадіжки з проникненням. В ході розслідування поліцейські з’ясували, що обидва хлопці, школярі 11 класу, мешканці Іршавського та Виноградівського районів, вже були фігурантами справ злочинів проти власності.

Реклама

За фактом крадіжки поліція розпочала розслідування, передбачене ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України ( Крадіжка, поєднана із проникненням). Речові докази – крадений товар, правоохоронці вилучили. У справі триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно